Palataanpas aikaan jolloin tapasin ex-mieheni -01......tapasin hänet työpaikalla kun hän palasi takaisin yk-joukoista, sisään astui melko hyvännäköinen mies ja niin kohtelias.

2 kuukautta olimme samassa vuorossa kun hän pyysi minua treffeille.
Kävimme helsingissä elokuvissa ja sen jälkeen menimme DTM:ään, mies oli melko paniikissa koska hän ei voi sietää homoja, jostain kumman syystä hän on sitä mieltä että kaikki homot ovat jokaisessa munassa kiinni jotka vastaan tulevat.
En tiedä mistä hän on sellaisen kuvan saanut, homot ja heterot ovat samanlaisia, makunsa kullakin. Eihän heteromiehetkään ole jokaisen hameväen jalkovälissä tai päin vastoin.

Minulla oli takana vuoden seurustelusuhde narsistin kanssa joten olinhan otettu kohteliaasta miehestä ja joka huomioi minut......mutta kuinkas kävikään......

Puoleen vuoteen en tiennyt seurustelimmeko vai emme, mies oli joka toinen viikko laittamassa papereita takaisin yk-joukkoihin ja muut ajat manasi koko touhua eikä ikinä enää mene sinne.....loppupelissä hän ei mennyt takaisin.

1,5 vuotta seurusteltuamme menimme kihloihin.....miehen sanoin....".mennään nyt sit kihloihin kun niin haluat!"

Näin jälkikäteen ajateltuna suhteemme oli jo silloin yksipuolista, mies oli kaikki vapaapäivät kalassa ja omat vapaapäivät meni siivotessa ja miehen paskasukkia pestessä.....ah mikä loistava tulevaisuus!

Kesällä reilu puolenvuoden seurustelun jälkeen kaupungilla olessamme sanoin miehelle "minä en ole onnellinen"
mies oli hiljaa joten toistin asian.....miehen vastaus oli...."JAA, VAI NIIN!