Siirrytäänpäs työpaikalle. Jokaisessa työpaikassa on erilaisia ihmisiä, ilkeitä,mukavia, narsisteja ym.
Meidän työpaikalla on yksi tyttö joka on narsisti ja pahimmasta päästä.
Hän on kietonut sormensa ympärille esimiehiä + muita ppaikan miehiä, naisia hän ei voi sietää.

Tämän tytön tavoitteena on päästä itse vuoroesimieheksi ja hän tekee kaiken siihen asemaan päästäkseen.

Ensimmäinen vuoroesimies jonka hän "lumosi" on meidän työvuorosuunnittelija, no siihen ei paljoa tarvitse tehdä koska tämä mies ei todellakaan ole mikään naisten päiväunelma, elopainoa 150kg, hygieenisuus on mitä on, lähelle ei voi mennä koska tämä mies haisee todella pahalle.No tämä vuorosuunnittelija laittaa tälle tytölle sellaisia kohteita joihin tämä tyttö haluaa ja sen takia pitää vakituisia työntekijöitä siirtää muihin tehtäviin huijausten kautta.
Tällä tytöllä on myös kohteessa salaisia kansioita joissa on työtehtäviin liittyviä asioita joita hän ei tietenkään jaa muiden kanssa.
Tapana hänellä on mennä sitten toimistolle valittamaan asiasta koska hän joutuu yksin tekemään kaikki hommat.
Kyllähän muutkin tekisivät niitä hommia jos hän ei salaisi asioita.
Jos kohteeseen tulee uusia työntekijöitä ( naisia) hän ei puhu heille mitään eikä opeta kohteen toimintaa, sitten menee taas toimistolle valittamaan kun he eivät osaa mitään ja ovat tyhmiä.

Minulle hän ei ole puhunut sanaakaan 3 vuoteen koska minä tulin ja vein "hänen miehensä"! Todellisuudessa olin ollut kotona 6 vuotta äitiyslomalla ja hoitovapaalla jona aikana tämä tyttö oli tullut meille töihin, eikä sillä ollut mitään merkitystä että tämä "hänen miehensä" oli minun aviomieheni ja jonka kanssa menin naimisiin kun tämä tyttö oli 16 vuotias eikä tuntenut meitä kumpaakaan.

Toinen esimies jonka hän pokasi oli 3 lapsen isä ja jolla oli vaimo neljännen kerran raskaana kotona, heidän suhteensa kesti 1,5 vuotta ja tämä esimies opetti salaa tälle tytölle kaikki vuoroesimiehen työt.

Seuraava tapaus oli myös vuoroesimies jonka vaimo on kotona äitiysvapaalla, heidän suhteensa kesti 6kk jolloin tämä tyttö esim. oli koko vuoron toimistolla tämän esimiehen kanssa ja muut työntekijät saivat tehdä tytön työt.

tämä viimeisin tapaus oli/on tämä minus ex-mieheni jonka kanssa olin kihloissa. Me olemme suunnitelleet muuttoa tampereelle ja kumpikin on entsinyt töitä sieltä, Itse sain töitä sieltä ja aloittelen kesäkuussa.
Huhtikuun alussa mieheni teki töissä erään tempauksen joka ylitti uutiskynnyksen ja hänet lomautettiin töistä.Oli minun syntymäpäiväni kun tämä tapahtui ja illalla meillä oli taas riitaa ja mies ilmoitti että hän ei muuta minnekään, ei ole halunnut alunperinkään???????? Siis miksi hän ei ole voinut sanoa miten asiat on vaan suunnitellut muuttoa kanssani......en ymmärrä!!
Samalla myös selvisi että hänellä ja tällä tytöllä on aluillaan oleva suhde ja he haluavat katsoa miten se kehittyy.
Miehen mukaan tämä tyttö on niin mukava ja he ovat niin samanlaisia.......WHAT!!!!!!
Kun palasin takaisin työelämään mies varoitteli tästä tytöstä joka on kova valehtelemaan ja syyttämään toisia omista virheistään ja kuten myös sen että tyttö on käynyt kaikki vuoroesimiehet läpi......
Ja kun tämä tyttö ja vuorosuunnittelija sumplivat tytön mieheni vuoroon, mieheni ilmoitti toimistolla että hän ei halua tätä henkilöä hänen vuoroonsa koska työilmapiiri kärsii.......
Nyt heidän vuorossaan ollut työntekijä joka siirrettiin valehtelemalla (joka muuten oli mukava ja hyvä tekijä) irtisanoi itsensä tapauksen vuoksi.

Tällä hetkellä meidän pitäisi laittaa asunto myyntiin mutta välittäjälle ei mukamas voi laittaa kun on liian kallista, ja etuoveenkaan ei voi laittaa koska sekin maksaa......eli kaikki tulee menemään omasta kukkarosta....nice!!!!!