Palataanpas taas ajassa taaksepäin.....viime kesänä meidän avioero astui voimaan.....mikä minusta oli erittäin huvittavaa koska papereissas luki...Tuomitsemme teidät avioeroon :D Eihän se ole mikään tuomio vaan ah, niin ihana vapautus :D

Asuntoa emme vielä voineet myydä koska 2 vuotta ostosta ei ollut tullut täyteen joten olin tuomittu tähän 4 seinän helvettiin vielä 7 kk...... mutta valo näkyi jo edessä ja suunnitelmat olivat kovat.

Syksyllä sitten riitamme kävi totaalisen suuriksi ja sanoin lehteväni lasten kanssa pois ja ukko saa itse jäädä asumaan tänne......ukko alkoi raivota humalapäissään ja sanoi että myydään asunto 50 000€ (arvo 145 000) niin päästään eroon......ja käski minun mennä lasten kanssa yläkertaan nukkumaan että hän voi panna kämpän paskaksi ja polttaa koko talon! Muitakin uhkailuja tuli koskien lapsia, joten alistuin ja jäin tänne.

Jouluna menimme sitten kihloihin lähdimme kokeilemaan seksiä 4 vuoden tauon jälkeen.......olisin voinut oksentaa!!
Ukkohan oli tyytyväinen kun sai meidät taas kerran nalkkiin, mutta sehän on ollut aina pääasia että ukolla on kaikki hyvin ja häntä palvellaan.